Star trek

star trek

Den här sajten är min resedagbok när jag försöker blogga mig igenom den totala Star Trek-produktionen av tv-serier och filmer (och en och annan bok och dokumentär). Även om jag en gång i min barndom såg på Star Trek-originalserien, och säkert suttit och såsat framför tv:n när Voyager gick i repris. Japp, som topic dådå. Jag har sett Stargate och älskar det så jag tänkte att jag borde i allafall ge star trek en chans. Men vilken serie ska man börja med?. Köp Star Trek på DVD hos skyenergy.info Vi erbjuder låga priser och säkra leveranser. George Takei Hikaru Sulu. Således är det kanske föga överraskande att CBS nu planerar att leverera en andra säsong av serien. Vinterkapitlet av Star Trek: På något sätt tycker jag att Lethe känns som Michael Burnhams motsvarighet till  Yesteryear. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Här djupdyker man i relationen mellan Sarek och Michael, och fördjupar sig framför allt i det enskilda ögonblick då Sarek faktiskt sviker sin adoptivdotter.

Star trek - genau

Detta stubb-avsnitt behöver utökas. Snart började det uppstå rykten om att det skulle spelas in filmer eller eventuellt komma en uppföljande serie, och Gene Roddenberry gjorde inget för att dementera de ryktena. Chris Pine som kapten Kirk får klart mest utrymme och trots att Simon Pegg är komikern i gänget är det Karl Urban som Bones som drar hem de största skratten. Kanske ska jag bara ha lite tålamod… Fajten vid dilithiumgruvorna Det här avsnittets rymdskeppsfajt känns förstås lite tam jämfört med pilotavsnittets rymdslag, den imponerande öppningen av serien ligger tyvärr den här serien i fatet ett slag framöver. Den här sajten är min resedagbok när jag försöker blogga mig igenom den totala Star Trek-produktionen av tv-serier och filmer och en och annan bok och dokumentär. DS9 - Säsong 2 7 dis Men om vi istället går efter seriens kronologi är det här förstås Mudds allra första framträdande i Star Trek-universumet det blir ju så när man gör en prequel. Sarek är ju en av de rollfigurer som förekommer i både originalserien och filmerna, och där har det ju ganska tydligt framgått att relationen mellan Sarek och sonen Spock inte alltid varit helt smärtfri. Spelföretaget Decipher gav ut Star Trek Roleplaying Game med material som omfattade alla serier och då utgivna filmer. För det är då, i det här avsnittets sista scener som det bränner till. Med start någon gång i januari får vi se det första avsnittet , enligt vad Fox själva avslöjat - håll utkik efter exakt datum när januari närmar sig! Game of Thrones Ny avdelning: Ett viktigt avsnitt när det gäller fördjupning för Lorca, Sarek och Burnham. Totalt producerades 98 avsnitt under 4 säsonger.

Star trek Video

Star Trek - Horizon: Full Film Star Trek hade premiär Machine à sous Katana gratuit dans Novoline casino NBC den 8 september Actionsekvenserna sitter som handen i handsken på erfarne actionregissören Lin och är utan tvekan filmens starka sida. Men när nödropet om ett tillfångataget skepp når dem ger de sig av för att göra det de gör bäst — bara för att själv bli tillfångatagna av den mystiska Krall Idris Elba på en avlägsen planet utan hopp om hjälp. Serien räknas normalt inte som kanonisk vilket skapat kontroverser hos många trekkers. The frequency of the chimes indicates changes in weather conditions. Inte direkt mitt favoritavsnitt så här långt in i serien. Men så visar det sig handla om något helt annat: Kirk hans besättning reser tillbaka till slutet av talet för att hämta några valar, för att rädda världen. Pilotavsnittet, "Broken Bow", utspelar sig tio år innan bildandet av Federationen och omkring halvvägs mellan händelserna som visades i filmen Star Trek: Mycket tack vare Kate Mulgrew. star trek

0 Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.